Akupunktur Huset Valby

by Jörn

Professionelle akupunkturbehandlinger

Akupunktur Huset Valby udfører professionelle akupunkturbehandlinger inden for en række sygdomme, lidelser eller uønsket tilstande i kroppen. Peter Torp har over 20.000 behandlinger bag sig indenfor de sidste to år. Jeg har selv været en af dem.

Peter i de fine nye lokaler på Valby Langgade 187

Et af rigtig mange behandlingsrum

CFR anbefalede en operation.

Efter en diskoprolaps i påsken sidste år, hvor lægen fra CFR ( Center for Rygskader ) i Hellerup efter en scanning, hvor jeg fik konstanteret en diskoprolaps mellem 4. og 5. rygvirvel sagde, blot konstanterede at jeg skulle opereres. Som jeg følte slet ikke var min beslutning endsige blev involveret i! Det ville jeg helst ikke, men ville se om jeg kunne finde alternativer til en operation. Det var så her Peter kommer ind i billedet. Lang historie kort; efter 6 behandlinger var jeg uden smerter og kunne bevæge som før. Det er en af de fedeste følelser jeg har haft.

En anden historie

Efter at have udsigt til en tilværelse i kørestol i følge Riget, p.g.a. svigtede førlighed i det ene ben, har Peter virkeligt givet denne udsigt ” baghjul ” , efter få behandlinger begyndte førligheden at blive bedre, og i dag har min kone ca. 65 % førlighed tilbage i benet. Det kræver ikke meget forståelse for, at forstå den store glæde og betydning det har medført.
En stor tak til Peter fra akupunktur—huset, som vi naturligt varmt kan og vil anbefale. – K. L. Andersen

Min fod som nålepude 🙂

Peter Torp bag disken og klar til at modtage dig.

 

Kontakt Akupunktur-huset her.

You may also like

Leave a Comment