Alles ist vorbei: Dansk EM-exit efter tysk legestue

by Jörn

Det danske U21-landshold

Så mangler vi blot kampen med Tjekkiet. Og så kan drengene gå på sommerferie. Bruge tiden på selvreflektion.  Det danske U21-landshold i fodbold er ude af kampen om en plads i semifinalen ved EM i Polen inden sidste spillerunde.

Onsdag aften tabte danskerne for anden gang ved slutrunden, da Tyskland vandt 3-0 på et fremragende mål af RB Leipzig-angriberen Davie Selke samt også flotte scoringer af Marc-Oliver Kempf og Nadiem Amiri.

Og selvom Danmark på forhånd ikke var levnet de store chancer i gruppespillet, så ærgrer det alligevel træner Niels Frederiksen, at det ikke blev til mere.

– Vi var ikke dygtige nok, så det er primært skuffelsen der fylder. Vi havde troet på, at vi komme herned og gå videre fra puljen sagde Frederiksen i et interview. Jeg siger, for at gå videre skal man altså vinde kampe. Underdogs eller ej nu er der vel tid til reflektion og måske finde nogle Bad Boys som Åge Hariede efterlyser. Men vi tager hjem med en masse erfaringer og de unge spiller har fået lov at spille mod spillere fra øverste hylde. Det er da altid noget.

Frustreret U21 Landstræner

Skal slutte godt af

Danmark skal møde Tjekkiet i den sidste puljekamp på lørdag. Her har U21 landsholdet intet andet end æren at spillet for, men det er også rigeligt, så kom an drenge vis hvad I kan og giv os mål, mål og atter mål.

Stadion indgang i Krakow

 

You may also like

Leave a Comment