Bolinder Stockholm – klassiske svenske tasker

by Jörn

Bolinder Stockholm er et svensk highend accessorie-brand, hvor hvert enkelt produkt er håndsyet og som kombinerer et tidløst design med overraskende detaljer, funktionalitet og høj kvalitet.

Bag taske brandet Bolinder Stockholm står Ulrika Bolinder, som i 2014 startede et nyt taskebrand. Alle designet ud fra NYC’s gader, som et bykort over Manhattan. Lækre klassiske tasker med et twist – foret er i en kontrastfarve, så man lettere kan finde sine ting – ofte har mange kvinder ihvertfald en evne til at komme mange ting i tasken, inklusiv mig…

Tasker i stedet for dukker

Ulrika er bl.a. opvokset i New York, hvor hun som barn sov med hendes mors tasker istedet for dukker og bamser. Ulrika’s  mor Monica Ekman var topmodel hos Eileen Ford Model Agency i mange år. Så på sin vis er det en hyldest til tiden i New York og hendes mor som fik Ulrika til at starte produktion af sine meget skønne klassiske tasker – og netop tidløshed er kodeordet for hele kollektionen. Personligt elsker jeg, at man kan ha’ sine accessories i mange år – de skal kunne bruges igen og igen ligegyldigt, hvordan moden ser ud. Så i virkligheden sparer man jo også en masse penge ved at købe god kvalitet og evergreens…?

Samarbejde med Ole Yde

I 2016 blev vejen til de danske forbrugere banet, da Ulrika Bolinder startede et samarbejde med den danske prisvindende designer Ole Yde om en AW16 kollektion, som blev vist på den parisiske modeuge i marts 2016. I Boutique Ole Yde har man derfor indtil nu kunnet købe Bolinder Stockholms produkter. Men nu har Illums Bolighus også valgt at forhandle Bolinder Stockholms tasker – så her kan man få et udvalg at de lækre tasker i tidsløst skandinavisk design – snart kommer der også mindre accessories til i form af punge, kortholdere og clutches.

Priser fra kr. 4.800,- til kr. 6.400,-

Se mere på Bolinder Stockholm’s webshop eller Boozt : bolindersthlm.com eller på Boozt.com

 

Ole Yde  x Bolinder  x Arne Jacobsen show i Paris 2016.

Briefcase og travelbag M/K

Herrerne kan også være med både med en travel bag og tjekket mappe med plads til en 15″ laptop og igen kontrastfoer som man lettere kan organiser og finde sine ting.

 Travelbag og mappe koster begge 4100 kr.

 

 

 

You may also like

Leave a Comment