Annie get youtr gun på Det Nye teater

by Jörn

 

Et klassisk mesterværk

Det Nye Teater sætter alle sejl, når de for første gang opfører Irving Berlins klassiskemesterværk ANNIE GET YOUR GUN i en nyskabende, opdateret og storslået opsætning. Med Maria Lucia i rollen som Annie, dermed forsætter de rækken af nye versioner af klassiske musical mesterværkersom My Fair Lady, The Sound Of Music og senest Anything Goes.

Handlingen

Forestillingens handling er baseret på den virkelige og fantastiske historie om Annie Oakley og Frank Butler. Annie, en drengepige fra bøh-landet og Ohios bedste skytte, bliver opdaget af Buffalo Bill og overtalt til at optræde i hans wild west show. Hun falder  pladask for showets stjerne og mesterskytte Frank Butler. Begge har de mødt deres ligemand, og snart konkurrerer de både om at ramme plet og om at vinde hinandens hjerter. Annie bliver verdens første og største kvindelige superstar, men hvordan får hun ram på en mand ?

Spækket med hits

Ingen anden musical kan byde på så mange store hits som ANNIE GET YOUR GUN, bl.a. “Anything You Can Do, I Can Do Better”, “You Can’t Get A Man With A Gun”, “Doin’ What Comes Naturally”, “The Girl That I Marry”, “They Say It’s Wonderful”, “I Got The Sun In The Morning” og naturligvis hovednummeret “There’s No Business Like Show Business”.

Du kan glæde sig til at opleve en nyskabende og storslået opsætning af ANNIE GET YOUR GUN, som man med garanti ikke har set på nogen anden teaterscene. Så skynd dig!

KØB BILLETTER HER:

Det nye Teater

Det Ny Teater har siden 1994 produceret store musicals på internationalt niveau med kunstnerisk og publikumsmæssig succes. Det Ny Teater er Danmarks eneste privatdrevne teater, og landets mest besøgte teater.

Det Ny Teater er opført i 1908. Med sine 12.000 m2 og mere end 1000 pladser er teatret et af landets største teatre. Teaterbygningen fremstår i dag som en af Europas smukkeste og mest gennemførte klassiske teaterbygninger.

   

You may also like

Leave a Comment