Forkæl smagsløgene med en velkomponeret brunch

by Jörn

Konditorbrunch – Forkæl smagsløgene med en velkomponeret brunch

Gør formiddagen til en ren fornøjelse

Gør formiddagen til en ren fornøjelse

Nu kan du nyde en fornem brunch hos Conditori og Café H.C. Andersen, der disker op med lækkerier som blandt andet friskbagt brød, ost, laksemousse, broccolisalat og smagfuld tærte. Der er også lidt til den søde tand, som græsk yoghurt med honningristet granola og blåbær og gammeldags æblekage med smørristet makronrasp og flødeskum. Alt er delikat anrettet i mundrette størrelser.

Stolt håndværk og konditorkræs
Kærlighed til håndværket og evnen til at skabe hygge omkring sine gæster er hovedingredienserne i det familieejede Conditori og Café H.C. Andersen. Her byder konditormester og kagedronning Mette Søgaard og søn dig velkommen i det mere end 30 år gamle konditori. Det er tydeligt, at der sans for detaljen, og det ses i den bugnende brunch med alverdens lækkerier.

You may also like

Leave a Comment