Grøn gåtur til ære for byens ikoniske træer

by Jörn

Deltag i en eftermiddagstur rundt i Indre By’s gader og vær med til at udpege ikoniske træer, som har specielt betydning for dig og dit lokalområde.

I forbindelse med Københavns Kommunes nye træpolitik indsamles der forslag til særligt værdifulde og ikoniske træer. De ikoniske træer er dem vi skal passe ekstra godt på. Der findes ikoniske træer mange steder i byen, men dem vi er særligt interesseret i er de ikoniske træer, som står på kommunale arealer – altså dem langs vejene, på byens pladser, foran biblioteket eller i skolegården.

Grunden til indsamlingen af forslag til ikoniske træer er, at Københavns Kommune har mulighed for at beskytte ikoniske træer, på de kommunale arealer, ved at et ikonisk træ her ikke må fældes uden politisk godkendelse i det fagudvalg, der har ansvaret for træet. Derfor inviteres du på tur i lokalområdet.

Vært, tid og mødested:

Miljøpunkt Indre By – Christianshavn inviterer i samarbejde med Indre By Lokaludvalg til byvandring, hvor vi meget gerne vil høre dine historier!

Mandag den 22. Maj 2017 kl 16:30 – 18:30

Foran Miljøpunkt Indre By – Christianshavn, Regnbuepladsen 7, 1550 København V

Læs mere om turen på a21.dk/ikonisktur

For at udpeges som IKONISK TRÆ skal forslaget opfylde mindst 4 af 7 kriterier herunder:

You may also like

Leave a Comment