Tid til eftertænksomhed

by Jörn

      

Hold da ferie hvor vi løber stærkt

Vi løber stærkt – kan vi nå at følge med? Alt for mange har en fortravlet hverdag, hvor vi dårlig har tid til en pustepause. Vi får måske et hvivl i bilen eller i toget på vej til arbejde eller hjem. Måske foran computer eller TV derhjemme om aftenen. Men i en hektisk hverdag er der så meget mere brug for at tage en lille pause og lande i dig selv. At centrere dig, finde roen og forbinde dig med det essentielle i dig selv. Det er tid til eftertænksomhed

Gør noget ved det – ikke bare snak.

Nulstil dit nervesystem med yoga og mentaltræning.

Restorativ yoga kan oversættes til hvilende yoga og er en blid måde at strække og massere din krop, dine organer, lymfer og fordøjelse. Allermest er det med til at berolige og balancere dit nervesystem. Man kan sige, det nulstiller dit nervesystem.

Hvad er MentalYoga

Restorativ Mental Yoga er en unik blanding af restorativ yoga og mentaltræning, som kun udbydes af EmpowerMind i Danmark. Det er en blid og skånsom yoga form, hvor mange af stillingerne er liggende, og der er et stort fokus på det dybe og naturlige åndedræt. Du vil få hjælp til forskellige måder at trække vejret på, som er med til at give endnu mere udbytte af de forskellige stillinger. Derudover guides du igennem en behagelig mentaltræningsession, som påvirker din underbevidsthed direkte, og som udnytter hjernens plasticitet til at forankre den fysiologiske afbalancering.

Mentaltræningen vil foregå som afslutning på workshoppen, hvor du ligger i afslappet tilstand. I denne tilstand vil du få inspiration, forslag og ideer til din tankestrøm, som over tid vil virke beroligende og give en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig. Du vil lære at udnytte hjernens potentiale til at hjælpe dig med at få det bedre og/eller performe optimalt.

Tilmeld dig nu og få en lydfil med som du kan bruger hvor somhelst og når somhelst

Cphbased.com har exclusivt fået to lørdage, den 27/ og den 10/6, HVOR DER MAX. KAN VÆRE 10 PERSONER PR. HOLD.

Bestil her og opgiv Cphbased.com som reference og du får et lydfil med som du kan bruge efterfølgende hver dag om du vil.

You may also like

Leave a Comment