Skal den stå på vin i weekenden?

by Jörn

I Købehavn vrimler det med hyggelige vinbarer, og nye kommer hele tiden til – her får du nogle at vælge imellem, hvor du kan tage hen for at få en hyggelig aften.

I København er der masser af gode muligheder for at få stillet vintørsten på en af de mange hyggelige vinbarer. For at give dig overblikket over, hvor du kan tage hen, får du her nogle foreslag på vinbarer, hvor du kan få god vin og naturligvis en lækker ret dertil.

BAR’VIN

 På Bar´Vin er de passioneret omkring det klassiske franske, spanske og italienske køkken og byder dig derfor på hjemmelavede klassiske og rustikke retter med smag og intensit i højsædet. Køkkenet vælger hovedsagligt danske og dermed sæsonens friske råvarer.

Derudover tilbyder de også masser af charcuteri og råmælksoste håndplukket for den autentiske gode smag.

Vin

Som navn og indretning bærer præg af, så får vinen ærespladsen. Bar’Vin er bygget op omkring deres store lidenskab for vin fra små 25 års erfaring både professionelt og som hobby.
Og vin mulighederne er mange. De har et stort udvalg både på glas og flaske, overvejende biodynamiske, men også økologiske og konventionelle. De har altid ca. 20 åbne vine til glas. De udskifter vinene løbende efter sæson, humør, vejrforhold og ikke mindst menu, så der altid er rig lejlighed til at smage sig lidt rundt i vinens verden.

Adresse: Skindergade 3, 1159 København K

 

You may also like

Leave a Comment