Malene Birger lancerer nyt mærke

by Jörn

A Journey London – bliver her i foråret lanceret af Danmarks ukronede fashion design dronning Malene Birger. Malene Birger har sammen med sin nye business partner Malene Majlund, der i årevis har drevet agenturet Inexcess fra Notting Hill i London startet et nyt tøjmærke som er London baseret.

Malene & Malene

Begge Malene’r arbejder ud fra devisen, at deres nye kollektion ikke skal være større, end hvad der kan være i en kuffert… ca 60 styles to gange årligt. Det skal være slut med stress og jag, istedet skal man kun lave det, der er essentielt. Farvepaletten er neutral: mørkebrun, navy, sort og creme, med en flot “injektion” af fuchsia –  Malene Birgers yndlingsfarve.

“Beauty and function go hand in hand”

Malene arbejder ud fra sit motto: “Beauty and function go hand in hand”, hvilket jeg også kan skrive under på. Væk med alt unødig larm. Malenes Birgers sublime stil kan kun blive et hit. Når kollektionen lander i Londons første butikker i maj – tror jeg nok, at der står shoppingtur til London på min ønskeliste… Måske vil min “bedre” halvdel med ?

Her kan du få et snigkik på den nye kollektion, som absolut ingen alder har.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment