Mobilhospitalet

by Jörn

Få din iPhone/Androi reparation hos Mobilhospitalet

Har du ødelagt din iPhone skærm, er batteriet blevet træt eller noget helt tredje er galt med din mobiltelefon! Vi kender det alle sammen – man går lidt i panik. Alle kontakter, mails, sms, billeder ja nogen vil sige hele ens liv er lageret i mobilen. Og tro mig det er forfærdeligt, når du ikke har adgang til din mobil.

Det sker for alle på et eller andet tidspunkt.

Dette sker i højeste grad hver evig eneste dag for rigtig mange af os. Min iphone ville med ét ikke længere lade mig få adgang til mine kontakter og mails. Det første je gtænkte var ” det er løgn ” og en snigende panik bredte sig. Men heldigvis fandt jeg Mobilhospitalet.

De reparere din mobil på 30 minutter. Alt imens du venter eller går på den nærliggende kaffe. Du kan også gøre som jeg gjorde; gå en tur på Assistens Kirkegården og nyd den stilhed og de flotte gravsten.

Efter 30 minutter havde jeg fået en ny skærm og så virkede min iPhone igen og jeg fik smilet frem igen:-)  Det er ikke kun Iphone men alle Apples produkter og smartphones de kan reparere.

Stor ekspertise og god service.

Mostafa har stor expertise

Mostafa som er ejeren og hans team har stor erfaring med reparationer af mobiltelefoner og andet udstyr. Ikke nok med det har de alt i udstyr .

FØR reparation

FØR Reparation

 

30 minutter EFTER

Panserglas

Selvom smartphone producenterne konstant arbejder på at forbedre deres produkter, så de kan være mere holdbare end før, så vil en smartphone altid blive mærket af hverdagens slitage. Tanken er, at det slidstærke materiale skal være med til at bidrage til forlængelse af telefonens levetid. Men som sagt kan der altid opstå ulykker ligemeget, hvor modstandsdygtig en enhed er, hvilket netop er derfor, at Mobilhospitalet er der for dig! Hvis du ødelægger din mobiltelefon, så ved du, hvor du skal komme for at få en førsteklasses reparation af din iPhone.

Får du din telefon repareret hos Mobilhospitalet får du gratis et panserglas med. Du skal blot sige at du har set denne artikel hos Cphbased.com. 

Mobilhospitalet har en facebook side som er MobilhospitaletKBH og du kan altid ringe for at få et tilbud på en reparation. Ring på 3213 7975. Mobilhospitalet finder på du Nørrebrogade 76, 2200 Kbh N

You may also like

Leave a Comment