Musik ved søen

by Jörn

Igen i år og for 8. år i træk blev Festival Musik ved Søen afholdt. Lene og Helge som er primus motor bød alle velkommen til festivalen og sammen med alle de dygtige og engagerede hjælpere fik de gjort så alle fik en fantastisk oplevelse.

Helge og Lene

Det hele foregik på Egtved Camping, som er en moderne, veludstyret campingplads med fokus på hygge, musik, oplevelser for hele familien i og omkring en skøn natur.

Vil du danse

Det handler om at spille for glade tilhørere. Musik bandet ” Vil du danse” blev i første omgang skabt med henblik på at optræde ved arrangementet Musik ved Søen på Egtved Camping. Helge Madsen opfylder nu sin drøm om at spille i et band. Fra konsert har der hersket gode harmonier mellem bandet og puplikum. Helge synder som den landskære Bamse og nogle mener og så at der er en vis lighed 🙂

Billy Cross

Billy Cross er født 15. juli 1946 på Manhattan, New York. Han arbejdede i 60’erne som studiemusiker og har turneret med bl.a. Bob Dylan og Meat Loaf. Kom til Danmark i 1974 og der blev han kendt med Delta Cross Band, der har indspillet fire cd’er. Han har udgivet tre solo-cd’er og har produceret for bl.a. C.V. Jørgensen, Björn Afzelius, Lars Lilholt, Johnny Madsen, Anne Dorte Michelsen og Allan Olsen.

Johnny Logan

Johnny Logan har forlængst cementeret sin store popularitet i hans favoritland Danmark. Derfor kommer Johnny Logan mange af stederne igen og igen for at give koncert. Johnny Logans popularitet er støt stigende i Danmark. Alle steder hvor Johnny Logan & Friends optræder imponeres publikum med den fantastiske nerve og intensitet og store musikalitet som kommer langt udover scenekanten og rammer ethvert publikum.

 

 

You may also like

Leave a Comment