Personlig udvikling

by Jörn

Din egen personligheds analyse til personlig udvikling

Personlig udvikling handler i høj grad om bevidstgørelsen af adfærd, tankemønstre og følelser. Det vil sige, at det handler om at lære at kende og udvikle sin personlighed.

At have fokus på at udvikle din person, kommer ikke kun til gode i privaten, men i høj grad også i dit arbejdsliv. Et fokus på din håndtering af fx stress, motivation til arbejdet og din arbejdsglæde kan styrkes gennem personlig udvikling.

Motivation og inspiration

Undersøgelser viser at mange mennesker ikke motiveres af lønforhøjelser og bonusordninger, men i stedet motiveres af ansvar, meningsfulde arbejdsopgaver og medbestemmelse.

Motivation er vigtigt for, at du har lyst til at stå op om morgenen og tage på arbejde. Motivation er også det der medvirker til, at du yder dit bedste når du så er på arbejdet, samt når du kommer hjem efter arbejde. Ved at have fokus på hvad der motiverer dig som menneske, kan du aktivt søge de ting der gør dig motiveret og undgå det der demotiverer dig. Motivation, effektivitet og produktivitet er alle faktorer, der påvirker hinanden indbyrdes, samt påvirker din arbejdsplads bundlinje og succes. Det er derfor ikke kun vigtigt, at du fokuserer på at øge din motivation for din egen skyld, men også for din kollegaer og arbejdsplads.

Effektivitet

Øget effektivitet gavner dig både på arbejdspladsen og i dit privatlivet, og er du ikke er opmærksomme på at have effektive arbejdsvaner, risikerer du at ryge ind i en ond spiral med manglende overskud og overblik.

Tests dig selv

Psychometrics Quest personal Profiler giver dig rigtig mange svar på hvad dine preferencer er og hvordan du er bedst til. Dine konflikt områder lære du at kan kende bedre og dermed kan de undgåes inden de bliver uoverskuelige.

Du kan vælge mellem følgende rapporter:

Standard til 300 kr. – Full report til 450 kr. og Premium til 800 kr.

Gå ind på Mymind-z.dk  under kontakt og få spørgeskemaet tilsendt.

You may also like

Leave a Comment