Vedic Art helg och sommarkurser på Österlen och på Symbolon Terranova i Småland

by Jörn

Vi börjar varja dag med en skön meditation och varvar sedan undervisning med fri målning och enskild handledning. Du har  en egen staffliplats eller en egen arbetsplats vid ett bord i ateljen.

Vi arbetar i små trygga grupper där också gemenskapen och den tillåtande atmosfären är viktig. Att måla fritt inifrån sig själv är också att göra en spännande resa i sig själv..vad kommer upp? Vad säger bilderna? Hur kan jag använda mina bilder för att ta mig vidare i livet som jag önskar?

 

Du uttrycker dig fritt inifrån dig själv.

Vi följer den mångtusenåriga vediska kunskapen in i skapandets väg. Vedic Arts 17 principer visar oss vägen.

Enligt Vedic Art är vi alla födda med ett alldeles eget unikt kreativt uttryck, det gäller bara att hitta tillbaka till det. Med meditationer och unika övningar släpper prestationen och färger och former växer fram i glädjen att få skapa.

Vi jämför inte och visar inte upp.

Alla kan måla! Inga förkunskaper krävs. Du kan gå en helg eller flera.

Att måla är befriande och glädjerikt!

 

Kom och måla med oss  – i frihet och glädje!

Vi målar utan prestation och uttrycker oss från vårt inre. Alla kan måla, alla kan hitta sitt eget personliga uttryck.

Det spelar ingen roll om du aldrig hållit i en pensel.

Välkommen att befria din skaparkraft!

Helena driver sedan sju år tillbaka företaget Aninja. Kurser i Vedic Art, skrivarkurser och de populära kurshelgerna “Hitta Din kraft”. De senare i samarbete med Anki Silvenus Holm www.acca.nu.  Helena tar även emot enskilda klienter.

Helena Stade

Helena är Fil kand i litteraturhistoria, kulturhistoria och språk. Hon har varit verksam såväl utomlands som i Sverige och drivit flera egna företag bl a inom hotell/konferens.

Helena har också en gedigen utbildning som energihealer  och har i över femton år tagit emot klienter för energihealing . Hon är  Reikimaster, utbildad i The Reconnection och Magnified healing.

Som symbolpedagog arbetar Helena med klienter som genom kreativt skapande önskar komma vidare i sin personliga utveckling.

  

Se mere her: Aninja

You may also like

Leave a Comment