Vil du skrive for cphbased.com? Bliv skribent, har du nogle gode tips og oplevelser du vil dele med andre.

by Jörn
              
Der findes så mange gode historier derude som fortjerner at blive delt.

Har du noget på hjertet, et par gode Tips eller nogle oplevelser fra hverdagen eller rejser så er du velkommen til at skrive et indlæg på CPHBASED.com. Vi henvender os til moderne voksne kvinder og mænd fra 50 og opefter. Bloggen omhandler alt det, som vi bla. oplever og som vi kan lide og personligt kan stå inde for – det være sig tøj og modetrends, film, teater, rejser, rejsetips, og skønhedsprodukter som vi bruger eller tester samt emner inden for sundhed og motion, mad og opskrifter, hvor alle kan være med. Vi ønsker at formidle til det voksne, moderne menneske, hvor personlighed og stil er vigtigere end alder, og kombinere dette og samtidig være vital, og følge med tiden og trends.

Når jeg taler med venner og familie får jeg den ene gode historie efter den anden. Der er  meget “guld” derude, så hvorfor ikke skrive det ned, send nogle billeder og få det udgivet på CPHBASED.COM?!! Skriv til jh@cphbased.com

Jeg glæder mig at høre fra dig.

 

You may also like

Leave a Comment